Uudised

Paljud kevadlilled on mürgised
Teisipäev, 21. mär

Enim taimemürgistusi juhtub 1–4-aastaste väikelastega, kes avastavad maailma maitsmise teel. Mürgistusteabekeskus soovitab enne loodusesse minemist lapsega kokku leppida, et taimi ja marju ei tohi suhu pista enne, kui on eelnevalt küsinud, kas see on söödav. Toataimedki tasub asetada väikelaste haardeulatusest väljapoole vältimaks õnnetusi.

Paljud kevadlilled on mürgised

Teisipäev, 21. mär

Enim taimemürgistusi juhtub 1–4-aastaste väikelastega, kes avastavad maailma maitsmise teel. Mürgistusteabekeskus soovitab enne loodusesse minemist lapsega kokku leppida, et taimi ja marju ei tohi suhu pista enne, kui on eelnevalt küsinud, kas see on söödav. Toataimedki tasub asetada väikelaste haardeulatusest väljapoole vältimaks õnnetusi.

apoo2
apoo