Uudised

Kuidas toimub töövõimetuslehtede väljamaksmine tänavu
Neljapäev, 12. jaan

Sel aastal toimub töövõimetuslehe väljamaksmises muudatusi, mis puudutavad töötavaid inimesi haigestumise korral: jaanuari alguses haiguslehe võtnud inimestele viibib töövõimetuslehe väljamaksmine, haiguspäevade hüvitamine jätkub teisest päevast ja riigiportaalis saab nüüd töövõimetuslehe väljavõtet teha, vahendab tervisekassa.

Kuidas toimub töövõimetuslehtede väljamaksmine tänavu

Neljapäev, 12. jaan

Sel aastal toimub töövõimetuslehe väljamaksmises muudatusi, mis puudutavad töötavaid inimesi haigestumise korral: jaanuari alguses haiguslehe võtnud inimestele viibib töövõimetuslehe väljamaksmine, haiguspäevade hüvitamine jätkub teisest päevast ja riigiportaalis saab nüüd töövõimetuslehe väljavõtet teha, vahendab tervisekassa.

apoo2
apoo