Uudised

Vaimse tervise päeval peavad president Alar Karis ja teadlane Jaan Aru lastele e-tunni
Reede, 07. okt

Käimas on vaimse tervise kuu, mis on seekord pühendatud tundetarkuse arendamisele. Kuu sündmused tipnevad esmaspäevasel vaimse tervise päeval, mis algab president Alar Karise ja Tartu Ülikooli kaasprofessori Jaan Aru tundetarkuse teemalise e-tunniga „Miks mu tunded mõnikord ajudele käivad“. Link on leitav Tagasi Kooli kodulehelt. 

Vaimse tervise päeval peavad president Alar Karis ja teadlane Jaan Aru lastele e-tunni

Reede, 07. okt

Käimas on vaimse tervise kuu, mis on seekord pühendatud tundetarkuse arendamisele. Kuu sündmused tipnevad esmaspäevasel vaimse tervise päeval, mis algab president Alar Karise ja Tartu Ülikooli kaasprofessori Jaan Aru tundetarkuse teemalise e-tunniga „Miks mu tunded mõnikord ajudele käivad“. Link on leitav Tagasi Kooli kodulehelt. 

apotheka
Banner2