Uudised

Tervise Arengu Instituudi seminar 10.06.2022„Milline on Eesti inimeste tervis ja mida saame teha, et see paraneks?“
Esmaspäev, 06. juun

Terveid inimesi vajavad Eestis kõik – inimene ja tema lähedased ise, tööandjad, kogukond, ühiskond tervikuna. Numbreid vaadates näeme, et oodatav eluiga on Eestis olnud küll kasvutrendis, kuid tervena elatud aastates viimase kümne aasta jooksul suurt arengut toimunud ei ole. Samuti on meie inimeste tervisenäitajates suured erinevused hariduse ja piirkondade lõikes.

Tervise Arengu Instituudi seminar 10.06.2022„Milline on Eesti inimeste tervis ja mida saame teha, et see paraneks?“

Esmaspäev, 06. juun

Terveid inimesi vajavad Eestis kõik – inimene ja tema lähedased ise, tööandjad, kogukond, ühiskond tervikuna. Numbreid vaadates näeme, et oodatav eluiga on Eestis olnud küll kasvutrendis, kuid tervena elatud aastates viimase kümne aasta jooksul suurt arengut toimunud ei ole. Samuti on meie inimeste tervisenäitajates suured erinevused hariduse ja piirkondade lõikes.

nohu
nohu2