Uudised

Teadlased nuputasid välja uue võimaluse ravida jämesoolevähki
Teisipäev, 26. apr

Jämesoolevähi operatsiooni on muutnud keerukaks tõik, et mikroskoopilised vähirakud võivad jääda operatsiooni ajal maha. Seetõttu kasutatakse lisaks veel tihti ränka keemiaravi. Texase ülikooli teadlased töötavad välja odavat, minimaalselt invasiivset traadita seadet, mis pakub täpset ja ohutut vähiravivõimalust.

Teadlased nuputasid välja uue võimaluse ravida jämesoolevähki

Teisipäev, 26. apr

Jämesoolevähi operatsiooni on muutnud keerukaks tõik, et mikroskoopilised vähirakud võivad jääda operatsiooni ajal maha. Seetõttu kasutatakse lisaks veel tihti ränka keemiaravi. Texase ülikooli teadlased töötavad välja odavat, minimaalselt invasiivset traadita seadet, mis pakub täpset ja ohutut vähiravivõimalust.

nohu2
nohu