Uudised

Oluline tegur, millega käib kaasas suurem dementsuse kujunemise oht
Esmaspäev, 14. mär

Hinnanguliselt elas 2020. aastal maailmas 55 miljonit dementset inimest ja igal aastaga lisandub neile veel 10 miljonit inimest. Aastakümneid on vaimse tervise häireid peetud dementsuse kujunemise riskiteguriteks, kuid seda hüpoteesi kinnitavad andmed on olnud vastuolulised, vahendab Eesti arstide liidu ajakiri.

Oluline tegur, millega käib kaasas suurem dementsuse kujunemise oht

Esmaspäev, 14. mär

Hinnanguliselt elas 2020. aastal maailmas 55 miljonit dementset inimest ja igal aastaga lisandub neile veel 10 miljonit inimest. Aastakümneid on vaimse tervise häireid peetud dementsuse kujunemise riskiteguriteks, kuid seda hüpoteesi kinnitavad andmed on olnud vastuolulised, vahendab Eesti arstide liidu ajakiri.

Banner2
apotheka