Uudised

Murettekitav statistika: põhikooli lõpuks on 30%-l Eesti õpilastest diagnoositud lühinägevus
Kolmapäev, 19. mai

Laste silmad on praegu suurema surve all kui kunagi varem, sest õues viibitakse vähe ning ekraanide taga ollakse väga palju.Ida-Tallinna Keskhaigla silmaarsti dr. Kadi Palumaa sõnul on statistika murettekitav: hinnanguliselt 20-30% Eesti põhikooliealistest lastest ehk 45 000 koolilast on lühinägevusega ning see hulk kasvab aasta-aastalt.

 

Murettekitav statistika: põhikooli lõpuks on 30%-l Eesti õpilastest diagnoositud lühinägevus

Kolmapäev, 19. mai

Laste silmad on praegu suurema surve all kui kunagi varem, sest õues viibitakse vähe ning ekraanide taga ollakse väga palju.Ida-Tallinna Keskhaigla silmaarsti dr. Kadi Palumaa sõnul on statistika murettekitav: hinnanguliselt 20-30% Eesti põhikooliealistest lastest ehk 45 000 koolilast on lühinägevusega ning see hulk kasvab aasta-aastalt.

 

apoo2
apoo