Artiklid

Nahadiagnostika apteegis

teisipäev, 13 august

Valitud Apotheka apteekides saab määrata nahaniiskust ning rasu ja pigmentatsiooni ehk melaniini sisaldust nahas. Loe milleks see vajalik on.

Nahk peegeldab inimese kehalist ja vaimset seisundit ning seda mõjutavad stress, magamisrežiim, toitumisharjumused, tervisehäired jm. Sageli inimene ei tea, mis on nahaprobleemide põhjused, näiteks millest tuleneb liigne kuivus, rasusus, pigmentatsioon või mõni muu probleem. Segadust tekitab ka nahahooldustoodete lai valik – milline oleks sobiv toode, et vältida naha liigset kurnamist ning samas saada leevendust ja abi tekkinud nahaprobleemi korral.

MIKS ON KASULIK OMA NAHA SEISUKORDA TEADA?

Naha seisukorra teadmine annab infot inimese tervislikust seisundist, sest naha olukord on seotud eluviisi, vale nahahoolduse, kaasuva haiguse või mõne muu faktoriga. Lisaks saab selle põhjal hinnata, millised on sobivaimad tooted nahahoolduseks. See aitab vältida nahatüübile mittesobivate toodete kasutamist, mis omakorda kurnavad ja kahjustavad nahka.

Nahadiagnostikat pakuvad:

KÜSI ARSTILT

Oma küsimuse arstile võid esitada meie portaalis anonüümselt!

Teie küsimustele vastavad seksuoloog-psühhiaater dr Imre Rammul ja Tõnu Ots, tuntud psühholoog, seksuoloog,  pere- ja kasvatusnõustaja. Samuti perearst dr Lauri Laas.

Soovi korral registreeri end vastuvõtule OÜ Arstlik Perenõuandla (Dr. Imre Rammul)

Terviseamet: vaktsiinide vältimine toob kaasa unustatud nakkushaiguste puhangud

14:52 15.08.2019

Vaktsineerimisest loobumine võib põhjustada likvideeritud nakkushaiguste taaslevikut. Ka välismaal reisivad inimesed võivad haigusetekitajad uuesti Eestisse tuua, ütles terviseameti ekspert, viidates itaallaste otsusele tühistada laste kohustusliku vaktsineerimise seadus.

Kasulikku